Monday, October 29, 2012

Kurang ajar 2

sambongan kuang ajar 1. esoknye.... waktu cikgu yg ajar  aku bla dari kelas pembuli tu dtg kat kelas aku de nak jumpa member aku yg de buli tu. pastu de kate kat member  aku tu "  JUMPE AKU SKANG " pastu aku ckp "DE X LEH KLUAR DARI KLAS.". pastu de ckp"SUKE HATI AKU LAH NAK SURUH DE KLUAR KLAS.".aku pon tarik baju de pastu de nak tumbuk aku aku terus tolak de.pastu muka de dah cuak gila pastu de gi klas de pastu aku jerit "KO NAK GADUH KE ? pastu de bt dek je.pastu bile entah aku report kat guru besar pastu de on kene.dah tu je lah . 





TAMAT

Saturday, May 5, 2012

kuang ajar 1

waktu aku kat skolah. aku x ingat bile. kawan aku de kene buli dgn bbdak ni name de ............................ .de mintak duit dgn kawan aku nama de ........................ . de kene pau dgn bdak tu . waktu aku nampak de kene buli aku marah bdk yg pau kwn aku tu.aku ckp kat de "YANG KO AMIK TU DUIT HARAM KO TAU!"pastu de ckp"DUIT HARAM ? "pastu de bla aku katala "pulangkanla duit tu!"  pastu de bt dek je sampai aku ckp 3 kali bru de pandng aku pastu de ckp ngan suare berlagak de tu kat aku . de ckp "LU NAK KENE PENUMBUK NGAN GUA?" pastu aku pon ckp "AKU X NAK MAIN KASAR LA WE"pastu de ckp "KALAU LU X NAK MEN KASAR LU BLA"pastu nanti aku sambong.bai.