Saturday, May 5, 2012

kuang ajar 1

waktu aku kat skolah. aku x ingat bile. kawan aku de kene buli dgn bbdak ni name de ............................ .de mintak duit dgn kawan aku nama de ........................ . de kene pau dgn bdak tu . waktu aku nampak de kene buli aku marah bdk yg pau kwn aku tu.aku ckp kat de "YANG KO AMIK TU DUIT HARAM KO TAU!"pastu de ckp"DUIT HARAM ? "pastu de bla aku katala "pulangkanla duit tu!"  pastu de bt dek je sampai aku ckp 3 kali bru de pandng aku pastu de ckp ngan suare berlagak de tu kat aku . de ckp "LU NAK KENE PENUMBUK NGAN GUA?" pastu aku pon ckp "AKU X NAK MAIN KASAR LA WE"pastu de ckp "KALAU LU X NAK MEN KASAR LU BLA"pastu nanti aku sambong.bai.